• Samsun
  • Son Güncelleme 10:45
Samsun'da olaylı gece : 1 ölü, 7 yaralı Görseli
ASAYİŞ

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, 1 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi de yaralandı. Ölen kişinin yakınları hastane bahçesinde olay çıkarınca 1 polis, 3 bekçi ve bir ölen genci yakını yaralandı.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen silahlı çatışmada Muhammet Kıcır (28) ile karşı tarafından F.K.(40) ile kardeşi E.K.(28) yaralandı. Muhammet Kıcır kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bacaklarından yaralanan F.K. ve E.K. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alandı. Ölen Muhammet Kıcır’ın yakınları Gazi Devlet Hastanesi'nde taşkınlık yapınca hastaneye takviye polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada polis taşkınlık yapanlara müdahale edince 1’i polis 2 bekçi yaralandı.

Arbede Çıktı, 1 Polis, 3 Bekçi Yaralandı
Ölen gencin yakınları bu kez yaralıların bulunduğu Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Hastane önünde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri ile grup arasında arbede yaşandı. Burada da 1 bekçi ile ölen gencin bir yakını arbede sırasında yaralandı. Polis silahlı saldırıda yaralanan kardeşleri hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından tekerlekli sandalye ile gizlice kaçırdı. Morgun yanından polis aracına bindirilen F.K. ve E.K. İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0 Yorum

Yorum Yap