DİĞER

Samsunspor'a PFDK'dan şok ceza

SPOR21.10.2022 09:30

Salim YILDIZ


PFDK, Altınordu-Samsunspor maçında yaptığı ciddi faul nedeniyle Douglas Tanque’ye 3 maç men cezası ve 13 bin lira para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Altınordu-Samsunspor maçında yaptığı ciddi faul nedeniyle Douglas Tanque’ye 3 maç men cezası ve 13 bin lira para cezası verdi.

PFDK'nın aldığı kararda, "Yılport Samsunspor Kulübü’nün, 15.10.2022 tarihinde oynanan Altınordu-Yılport Samsunspor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY KALE ARKASI MİSAFİR TRİBÜN B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,Aynı müsabakada Yılport Samsunspor Kulübü sporcusu Douglas Willian Da Silva Saouza'nın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada Yılport Samsunspor Kulübü sporcusu Douglas Willian Da Silva Saouza'nın, ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 13.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. 
 

Diğer