DİĞER

Çiğdem Karaaslan : Büyükşehir Belediyemiz en güzel şekilde ağırlıyor

GÜNDEM31.08.2022 17:01

HABER MERKEZİ


TEKNOFEST alanını gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Samsun Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Büyükşehir Belediyesi'nin TEKNOFEST Karadeniz kapsamında Çarşamba Havalimanı'nda yer alan standını ziyaret etti.

Burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız'dan bilgi alan Karaaslan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e ve ekibine festaival için kente gelenlere Samsun'un misafirperverliğini en güzel şekilde hissettirdikleri için teşekkür etti.

SBB TV'ye özel açıklamalarda bulunan Karaaslan TEKNOFEST'in büyük bir emeğin ürünü olduğunu dile getirerek,"Burada büyük bir emek var. Kırsaldan gelen bütün çocuklarımızın uçaklara dokunmasını sağlayan Özdemir Bayraktar'a Allah'tan rahmet diliyorum.

Onun evlatları Sayın Selçuk ve Haluk Bayraktar hakikaten bu emaneti bu misyonu en iyi şekilde taşıyorlar. Bu çoşkudada çok büyük payları var. Samsun'a da gösterdikleri hassasiyet için de onlara ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm Samsunlulara teşekkür ediyorum" dedi. 

Karaaslan, "Şu an Samsun Büyükşehir Belediyemizin standındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine şehrimize gelenleri en güzel şekilde ağırladıkları için tekrar teşekkür ediyorum.

Samsun Valiliğimiz müthiş bir koordinasyon ortaya koydu. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın emeklerine sağlık. Ama en büyük teşekkür. Türkiye'ye kazandırdığı özgüven, gençlerimiz ve çocuklarımız için büyük mücadele veren ve inşallah 3 Eylül'de Samsun'umuzda ağırlayacağımız Sayın Cumhurbaşkanımıza.

Dışarıdaki hava çok etkileyci. İnsanın için enerji doluyor. Ben tüm herkesi bu çoşkuyu enerjiyi hissetmeleri için Çarşamba Havalimanı'na davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer